Pulmavideo

Hanna ja Karli pulm 21.08.2021

Noonii, et pulmad siis… kas teha pulmavideo, kuidas valida see üks ja ainus videograaf ja mis see show maksma läheb? Kuna 2022 aasta pulmapäringuid tuleb minu postkasti aina rohkem, siis nüüd on õige aeg see teema uuesti ja värskelt lauale tuua. Pulmahooaeg on avatud tuut tuut…👏🥳🎬

Tere ja ilusat alanud aastata kõigile! Eriti aga Teile, kel pulm terendab ja videograaf mõlgub mõtteis. Ma tean sa tahad tegelikult kohe vastust, et mis selle video konkreetne hind on siis? Vastus on, et sinu video täpne hind  on 1000-5000 euri.

Päris lai ampluaa eks? No teeme asja lihtsamaks.

Mina olen tavaliselt oma klientidega teinud nii, et näita mulle mingit suvalist sind kõnetavat pulmavideot youtube-st ja ma saan sulle kohe öelda, et kui palju siuke maksab. Hind sõltub pea 100% tehnilistest detailidest. Mõnel juhul on vaja lausa mitut kaamerameest. Mingi konkreetse näite taustal saan aga kohe ära öelda, mis selline shoot puhttehniliselt oleks.

Kui sinu lemmikvideo hind osutus liiga krõbedaks, siis alati saab ju mõned asjad välja jätta. Näiteks filmimine IMAX kaameraga helikopterilt vms. Ja nii saabki üsna lihtsalt kokku sinule sobiva hinna.

Ja veel…eriti lihtne on teha nii, et sa saadad mulle mõne minu enda tehtud video lingi ja siis võin sulle kohe öelda, mis too konkreetne töö maksis kliendile.

No vaat nii lihtne ongi. Kõik on läbiarutamise küsimus ja koos saab ikka sobiva lahenduse leitud.🤷‍♂️ Mingit valikut minu töödest näed siin: Tööde näidised

Lisan juurde ka ühe oma eelmise suve lõpus tehtud pulmavideo. Kui see video sulle meeldib, siis just selle abil saamegi sinu projekti alustada. 👏🎬

Ilusat pulmaaastat!!! 🦋🦋🦋